Základní škola a mateřská škola Polanka nad Odrou

Aktuální informace

Úspěch ve výtvarné soutěži Zázraky přírody

Do městského kola, které se konalo u příležitosti akce DEN ZEMĚ, se mohlo odeslat pouze deset prací, což byla škoda, protože pěkných výkresů v hodinách výtvarné výchovy vzniklo mnohem víc. Každý pojal téma Zázraky přírody úplně jinak, a tak vybrat deset nejlepších nebylo snadné.

V městském kole výtvarné soutěže naši školu reprezentovali: Tea Glišič (4.B), Kristýna Kabaštová (7. A), Gabriela Návratová (7. A), Sára Pavlisková (4. B), Tobiáš Silber (4. B), Emma Tomášková (9. B), Nikol Tomášková (9. B), Kateřina Uhlíková (5. B), Vojtěch Vasil (4. B), Markéta Zeleňáková (7. A). Ostatní pěkné výkresy jsou vystavené na dvou panelech ve vestibulu školy, a přestože právě těch deset nejlepších chybí, je na co se dívat.

Máme velkou radost, že obrázek miminka, který namalovala Tea Glišič ze třídy paní učitelky Vrbkové, a barevná kresba zvětšeného detailu oka, na kterém pracovala Nikol Tomášková v hodinách výtvarné výchovy u paní učitelky Kusové, zaujaly porotu městského kola a byly mezi stovkami dalších výkresů vybrány k ocenění. Nikol a Tea si diplom a cenu osobně převzaly na slavnostním programu v Komenského sadech.


03.05.2023 Zpět
  • 596 931 563
  • H. Salichové 816, Ostrava – Polanka nad Odrou, 725 25
Užitečné odkazy:
  • 596 931 088
  • Malostranská 124, Ostrava – Polanka nad Odrou, 725 25
Užitečné odkazy: